Compatibele versies
Zucchinipuffer mit Schafskäse-Dip - Peynir Soslu Mücver
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucchinipuffer
-
1
Bund Dill, frisch, ohne Stiele
of 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele - 500 g Zucchini, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Frühlingszwiebeln (60 g), in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Mehl
- 4 Eier
- ¾ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
Schafskäse-Dip
- 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 100 g Schafskäse, z.B. Hakiki Koyun Peyniri oder Feta
- ½ TL geriebene Zitronenschale
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Prise Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2151 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1 Std.
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1 Std. 30 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min