
Apparaten en accessoires
Zucchinisuppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Kartoffeln in Stücken120 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Wasser600 g
-
Salz3 Prisen
-
durchwachsener Speck, geräuchert fein gewürfelt40 g
-
Zucchini davon 450 g in groben Stücken, 50 g fein gewürfelt500 g
-
Crème fraîche40 g
-
Zitronensaft1 Spritzer
Voeding per 1 Portion
Calorieën
358 kcal /
1506 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 recepten
Duitsland
Duitsland