Estofado de cordero con hinojo

Estofado de cordero con hinojo

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 raciones

Ingrediënten

  • 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
  • 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
  • 750 g de agua
  • 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 palo de canela pequeño
  • ¼ cucharadita de semillas de hinojo
  • 1 cucharada zumo de limón

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 18.5 g
Calorieën 1183 kJ / 283 kcal
Vetten 22.4 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...