Estofado de cordero con hinojo
TM31 TM5 TM6

Estofado de cordero con hinojo

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
  • 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
  • 750 g de agua
  • 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 palo de canela pequeño
  • ¼ cucharadita de semillas de hinojo
  • 1 cucharada de zumo de limón

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1183 kJ / 283 kcal
Eiwitten
18.5 g
Koolhydraten
1.8 g
Vetten
22.4 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten