Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en pepitoria
45 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Pak choi salteado
10 Min
Pollo al chilindrón
45 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40 Min
Daikon rehogado
20 Min
Estofado de ciervo
1 Std.
Pintada con salsa de chocolate
1 Std. 35 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min