Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hongos
- 70 g de echalots, pelados
- 3 dientes de ajo
- 15 g de perejil fresco
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de hongos cremini, en mitades
- ¾ cdita de sal fina, o al gusto
Salmón y puré de papa
- 435 g de papas, peladas y en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 4 filetes de salmón fresco (medallones) con piel (150-200 g c/u)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 limón amarillo
- 5 g aceite de oliva
- 1 cda de levadura nutricional (optioneel)
- perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1681 kJ / 400.2 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Atún con salsa Vierge
50min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min