![Envueltos de pollo en salsa de espinaca Envueltos de pollo en salsa de espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D41337AE-43FA-491D-B23D-F53D2C0587DF/Derivates/2A80E75D-CB22-4AD1-B53F-3D7891D9BD70.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de queso mozarella, en trozos
- 250 g corazones de alcachofa, en lata, escurridos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 100 g de crema ácida
Salsa
- 60 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 250 g de crema ácida
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 230 g de hojas de espinaca fresca
- 10 tortillas de harina, grandes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1810 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pescado con salsa de morrón
45 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Crepas florentinas de pollo
1j 10 menit
Pastel de carne
50min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Albóndigas cremosas
40 min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Pollo al cilantro
35 min
Pechugas a la reina
35 min
Pastel azteca
1h