Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 100 g de queso Chihuahua, en trozos
- 100 g de jitomate
- 100 g de puré de tomate
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 2 pimientos rojos, en trozos sin semillas
- 20 g hojas de perejil fresco
- 100 g de jamón
- 40 g de aceite de oliva
- 3 cditas de salsa Inglesa
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cda de orégano
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 250 g de crema
Pasta
- 1300 g de agua
- 1 cdita de sal
- 250 g de ravioles, con el relleno de su preferencia
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2658 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Espaguetti con albóndigas
55 min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Stroganoff de res TM6
1h
Papas al horno
1h
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Arroz frito
40 min
Puré de papa
50 min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 min
Fetuccine Alfredo
35 min