![Rendang de res Rendang de res](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff6eebdc-91ad-4261-a55a-052e959c9d2c/Derivates/f6158f91-4443-48f0-a754-17d86a4e052b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cda de aceite de cacahuate
- 1000 g de carne de res para estofados, en trozos (3 cm)
- 5 g de semillas de cilantro
- 5 g de semillas de comino
- 5 g de semillas de hinojo
- 10 g de sal marina
- 5 g de pimienta negra entera
- 240 g de cebolla, en cuartos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 2 té limón, fresco, solamente la parte blanca y rebanadas
- 4 piezas de chiles rojos, frescos, sin tallo, ni semillas partidos por la mitas
- 15 g de jengibre fresco, pelado y cortado en rebanadas
- 15 g de raíz de galanga fresca, pelada y en rebanadas (2 mm)
- 50 g de agua
- 800 g de leche de coco, en lata
- 1 cdas pasta de tamarindo
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1404.8 kJ / 335.8 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco a la milanesa
1 godz. 10 min
Timbal de camarones al limón y sandía
30 min
Ceviche peruano
1h 15min
Res con chile estilo tailandés
30 min
Caldo Verde
1 godz.
Roast beef con salsa de mandarina
45 min
Ceviche peruano
30 min
Sopa miso
40 мин.
Chutney de mango y tamarindo
20 Min
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1 godz.
Frijoles negros
25min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 мин.