Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cda de aceite de cacahuate
- 1000 g de carne de res para estofados, en trozos (3 cm)
- 5 g de semillas de cilantro
- 5 g de semillas de comino
- 5 g de semillas de hinojo
- 10 g de sal marina
- 5 g de pimienta negra entera
- 240 g de cebolla, en cuartos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 2 té limón, fresco, solamente la parte blanca y rebanadas
- 4 piezas de chiles rojos, frescos, sin tallo, ni semillas partidos por la mitas
- 15 g de jengibre fresco, pelado y cortado en rebanadas
- 15 g de raíz de galanga fresca, pelada y en rebanadas (2 mm)
- 50 g de agua
- 800 g de leche de coco, en lata
- 1 cdas pasta de tamarindo
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1404.8 kJ / 335.8 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne Guisada del Sur de Texas
1 godz. 20 min
Plátanos asados con queso y mojo verde
45 min
Frijoles charros
35min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Arroz Persa con eneldo y granada
40min
Frijoles negros
25min
New York con salsa bernesa
45h
Tom yum
40min
Frijoles charros
25min
Salsa cremosa de perejil
35min
Salsa Bernesa TM6
20min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min