Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hojas de mazorca hidratadas
- 18 hojas de mazorca de maíz secas
- agua caliente
Relleno
- 2 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
-
200
g de tomatillos verdes en trozos
of 200 g de tomates verdes en trozos -
4
chiles anchos sin pedúnculo ni semillas
of 2 guindillas secas sin pedúnculo ni semillas - 30 g de aceite
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 150 g de agua
- 500 g de lomo de cerdo (en dados de 3 cm)
Masa
-
300
g de harina de maíz amarillo precocida
of 300 g de harina de maíz blanco precocida - 150 g de manteca de cerdo a temperatura ambiente, en trozos
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de agua
Montaje y cocción
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2831 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 108.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 327.1 mg
Alternatieve recepten
Frijoles refritos
20 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Pozole Rojo
1h 30min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 30 min
Frijoles refritos
25min
Tortillas de maíz
1h 30min
Pan de muerto
6 Std.
Tamales Verdes
2 godz. 30 min
Tamales sonorenses
2h
Masa básica para tamales
1h 30min
Tamales rancheros
2h