Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®), plus extra to serve
- 3 oranges, 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme, divided
- 12 oz unsalted butter, in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate, quartered, to garnish
- fresh bay leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Shrimp Scampi
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Homemade BBQ Sauce
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min
Italian Wedding Soup
1h 15 min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Spinach and Artichoke Dip
20 min