Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®), plus extra to serve
- 3 oranges, 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme, divided
- 12 oz unsalted butter, in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate, quartered, to garnish
- fresh bay leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2 godz. 15 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Key Lime Pie
4 Std. 40 Min