Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®), plus extra to serve
- 3 oranges, 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme, divided
- 12 oz unsalted butter, in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate, quartered, to garnish
- fresh bay leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Avocado Deviled Eggs
25min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Chicken "Fried" Steak
45 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min