Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pão tipo papo-seco de véspera, cortado em fatias grossas
- 30 g azeite
- 120 g cebola
- 3 dentes de alho
- 700 g miúdos de borrego cortados em pedaços pequenos
- 100 g vinho branco
- 1 c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de colorau
- Piripíri q.b.
- 2 folhas de louro
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1000 g água
- 4 pés de hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 783.1 mg
Alternatieve recepten
Risoto de frutos do mar
Geen beoordelingen
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1 godz.
Soufflé gelado de lima
Geen beoordelingen
Ravioli fritos
1 godz.
Batido de tarte de maçã
30min
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1u. 5min
Rolos de peito de peru com recheio de queijo
40min
Esparguete preto com fricassé de alcachofra
35min
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1 godz.
Lombinhos de porco com mostarda
14h
Bifes com molho de amendoim e arroz basmati
40min
Mousse de três chocolates com crocante de cacau
5 godz.