Ensopado de borrego à pastora
TM6

Ensopado de borrego à pastora

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 400 g alface cortada em pedaços
  • 1400 g água, mais q.b. p/ cozer
  • 12 dentes de alho
  • 800 g carne de borrego cortada em pedaços pequenos
  • 1 folha de louro
  • 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
  • 100 g azeite, mais q.b. p/ temperar
  • Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas p/ servir
  • Vinagre q.b. p/ temperar

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2155.1 kJ / 515.1 kcal
Eiwitten
23.2 g
Koolhydraten
3.2 g
Vetten
45.3 g
Verzadigd vet
14.7 g
Vezels
0.7 g
Natrium
869.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten