Ensopado de borrego à pastora

Ensopado de borrego à pastora

4.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
6 doses

Ingrediënten

  • alface cortada em pedaços
    400 g
  • água mais q.b. p/ cozer
    1400 g
  • alho
    12 dentes de
  • carne de borrego cortada em pedaços pequenos
    800 g
  • folha de louro
    1
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    100 g
  • Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas p/ servir
  • Vinagre q.b. p/ temperar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 869.7 mg
Eiwitten 23.2 g
Calorieën 2155.1 kJ / 515.1 kcal
Vetten 45.3 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 14.7 g
Koolhydraten 3.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...