Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 75 g banha
- 1 folha de louro
- 800 g fressura de porco, cortada em pedaços pequenos (coração, fígado, rins, pulmão e baço)
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 cravinhos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de cominhos
- 1000 g sangue
- Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas
- 1 laranja, cortada às rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4452.3 kJ / 1064.1 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 138.4 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 305.3 mg
Alternatieve recepten
Sopa de nabo e alho-francês
1 Std.
Espargos e batata com molho holandês
50 Min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Brioche
Geen beoordelingen
Sopa de ervilha
40 Min
Sopa creme de abóbora com curry
30 Min
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Geen beoordelingen
Fraca em crosta de farinha e sal com legumes
2h 30min
Sopa de feijoca com agrião
40 Min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Empadões de carne picada com puré de favas
1 Std. 35 Min