Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa Brioche
- 2 cditas de sal marina
- 1 ½ cditas de azúcar refinada
- 2 cdas leche
-
15
g de levadura prensada fresca, desmoronada
of 2 cditas de levadura seca instantánea - 1 cdas de agua
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos medianos
- 200 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente y en cubos
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
- 50 g de queso mozarella, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de carne de cerdo limpia, en cubos (2 cm)
- 1 cdas de aceite de oliva
- 100 g de hinojo, en rebanadas delgadas
- 200 g de acelgas, en trozos (2 cm)
- 200 g de agua
- 1 cdas eneldo fresco, finamente picado (optioneel)
- ½ cubo de caldo de pollo
- 1 cditas de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado
- harina de trigo, para trabajar
- 80 g de queso de cabra suave, desmoronado
- 1 huevo
- 1 cdas de leche
- 2 - 3 cdas de semillas de girasol
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 329 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de brioche
5h
Barritas de semillas de girasol
1 godz. 15 min
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Paté de hongos, queso y tomate
40min
Higos con miel y requesón
2 godz.
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Geen beoordelingen
Papas Dauphine
1h 40min
Panecillos de queso de cabra
2 godz.
Scones de especias
30 min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Pay de espinaca con base de nuez
1 godz. 20 min
Dip de queso y rábano
5 min