Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Pane al latte
2h 20 min
Baguette
4h
Bottoncini al latte semidolci
5h 10 min.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Panini all'olio
3h 10min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40 min
Zufoli
5h
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4h
Bauletto bicolore
6h 25min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min