Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g coentros
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 30 g cebolo (spring onion)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta rosa
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em lâminas
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 600 g curgete cortada em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 850 g água
- 100 g massa tipo farfalle
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 672.1 kJ / 160.6 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 609.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1 godz.
Creme de feijão branco e cogumelos
1 godz. 15 min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30 min
Creme de tomate com laranja e crocante de queijo
35 min
Sopa de feijão-branco e tortellini
40 min
Creme de grão e couve-flor assados
35 min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 min
Sopa primavera
40 min
Creme de curgete e kale
45 min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40 min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 min
Sopa da Avó
45 min