Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 80 g bolillo, de un día
-
½
pieza de cebolla amarilla
of ½ pieza de cebolla blanca - 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita de mezcla de hierbas de olor secas
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de res limpia, en cubos (4 cm), semi congelado, (p. ej. aguayón)
- 1 huevo
- 20 g de leche entera
- ½ cditas de sal marina
- ½ cditas de pimienta negra molida
- aceite de oliva, para freír
Salsa de champiñones al vino blanco
- 60 g de queso parmesano, en cubos (3 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 1 cda de fécula de maíz
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 40 g de mantequilla sin sal
- 200 g de champiñón blanco fresco, cortados en rebanadas
- ¼ cdita de sal marina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 200 g de crema
- 5 g de perejil fresco, las hojas para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2238 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Stroganoff de res TM6
1h
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Filete a la pimienta
20min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Salsa boloñesa
35min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h