Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado
- 1000 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en cubos de 4 cm
- 1 cdita de cúrcuma, en polvo
- 1 cda de garam masala (ver receta)
- ½ cda de semillas de cilantro molidas
- 1 cdita de comino en polvo
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 cdita de paprika
- 150 g de yoghurt natural, sin azúcar
- 1 cda de sal fina
Salsa
- 50 g de mantequilla sin sal
- 3 dientes de ajo, pelados
- 10 g de jengibre, pelado
- 100 g de cebolla, en tozos
- 2 chiles de árbol secos, sin semillas ni tallos
- 300 g de jitomate guaje, sin semillas, cortado en cubitos
- 100 g de puré de tomate
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 9408 kJ / 2240 kcal
- Eiwitten
- 248 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 112 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25 dk
Pollo al curry de coco con arroz
45 Min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9h
Curry de pollo estilo Sri Lanka (Koththu roti)
1h 5min
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1sa
Pollo tandoor
6 Std. 45 Min
Garam masala
5 dk
Naan (pan hindú)
2 Std.
Tom yum
40 dk
Pad thai
40 dk
Pollo y couscous Marroquí
45 Min
Garam masala - Subcontinente indio
5 dk