Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Alcachofas
- 1000 g de agua
- 2 - 4 alcachofas
- sal gruesa, al gusto
- 1 cda de aceite de oliva
Aderezo de ajo
- 250 g de aceite
- 1 diente de ajo
- 1 huevo
- 1 limón verde, sólo el jugo
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de orégano seco
- 3 cdas de vinagre de vino blanco
- 1 cda de mostaza
- ½ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2524 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min
Puré de betabel
1 Std.
Ensalada César
15 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Puré de camote
40 Min