Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g de nueces tostadas
of 50 g de nueces variadas enteras - 50 g de queso parmesano, en trozos
- 40 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cda de mostaza Dijon
- 1 echalot
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de agua
- 450 g de coles de bruselas, sin tallos y cortadas por la mitad
- 1 cdita de sal de grano
- 8 rebanadas de tocino ahumado, dorado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2049 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de Coliflor
25min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40min
Puré de coliflor
25min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de betabel
1h 10min
Ejotes almendrados
30min
Ensalada de pepino y yogurt
15 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.