Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 666.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetti con albóndigas
55 min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Puchero
1h 40min
Puré de papa
50 min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Pasta con albóndigas de carne
1 godz. 30 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min
Hamburguesas
40 min