Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva, para engrasar
- 4 huevos medianos
- agua, la necesaria para sumergir
- 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
- 2 cda de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
- 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
-
30
g de jugo de limón amarillo
of 30 g de vinagre blanco - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de bacalao con apio y tomates con vinagreta al vacío TM6
1h 15 min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35 min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Espuma de frutos rojos
10min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1h 45min
Camarones sofritos TM6
15min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Huevos pochados
25min
Salsa holandesa TM6
15min
Cebolla caramelizada 200 g
40min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50min