Gyozas japonesas

Gyozas japonesas

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
25 piezas

Ingrediënten

Para el relleno
  • 4 cebollas cambray peladas, en trozos de 2 cm
  • 10 g de jengibre fresco y pelado
  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 2 cdas de aceite de ajonjolí
  • 250 g de carne molida de cerdo
  • 1 cdita de azúcar refinada
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
    1 cda de vinagre de arroz
  • 1 cda de salsa de soya
    1 cda de salsa de soya, tipo tamari, y un poco más para servir
  • 25 hojas de pasta wonton
  • 500 g de agua
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • pasta de wasabi, lista para usar para servir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pieza

Natrium 225.1 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 591.7 kJ / 141.4 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...