Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 135 g de apio
- 2 dientes de ajo
- 20 g de echalot, pelado
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 110 g de mantequilla sin sal
- 35 g de vino blanco
- 1 cdita de tomillo fresco
- 1 mandarina, sólo la ralladura
- 1 pollo entero, con piel (aprox. 2 - 3 kg)
- 1000 g de agua
- 4 cdas de aceite de oliva
- 2 cabezas de ajos, cortadas a la mitad
- 3 pimientos rojos sin rabo ni semillas, en tiras
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4192 kJ / 998 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pechuga de pollo jugosa con arroz a la hierbabuena
30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min.
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Carne de res con pimientos
25min
Pollo al horno
2h