Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 400 g di olive nere denocciolate
- 100 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
-
10
g di Cognac
of 10 g di brandy - 10 g di olio di oliva
- fette di pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7590 kJ / 1810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 170 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Salsa olandese
30 Min
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Salsa satay
20min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10hod. 30min
Maionese al curry
15min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Pesto rosso
15min