Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 245.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde
10 min
Arroz al horno con calabacita y queso
50 Min
Crema fría de aguacate
10 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Queso en salsa de epazote
25 min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1 godz.
Sopa fría de betabel y yogur
30 min
Salsa de cacahuate
10 min
Sopa de lima yucateca
40min
Mousse de cilantro y jalapeño
1h 5min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min