![Bernesa con ejotes blanqueados Bernesa con ejotes blanqueados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c24d23c8-5023-420a-9b1c-643dfaf8fe12/Derivates/e19c1452-e6c2-4fd0-ad4c-a752ed79ae8a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 245.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Sopa de poro y papa
40min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Salsa de jitomate
40min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Sopa de jitomate y elote
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50min
Pasta fresca básica
25 min
Pescado a la talla
40min
Robalo al mojo de ajo
1 godz. 20 min
Salsa de jitomate
35min