Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 35 g de flor de jamaica
- 70 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 500 g de lomo de cerdo
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 150 g de pulpa de tamarindo
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cdas de azúcar
- aceite vegetal, el suficiente para sellar el lomo
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8740 kJ / 2081 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 135 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pasta con camarones
35min
Pastel de carne
40min
Adobo con carne
50 Min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Clericot
10min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 Std. 20 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h