Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 35 g de flor de jamaica
- 70 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 500 g de lomo de cerdo
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 150 g de pulpa de tamarindo
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cdas de azúcar
- aceite vegetal, el suficiente para sellar el lomo
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8740 kJ / 2081 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 135 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Crema de elote
20min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Adobo con carne
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Pollo encacahuatado
45min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Pollo con mole verde
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Filete de res en salsa de chile morita
40min