Apparaten en accessoires
Sashimi de betabel
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porciones
Ingrediënten
-
10 g de jengibre pelado
-
90 g de hongos shiitake frescos
-
85 g de aceite de oliva
-
8 ramas de cebollín
-
1 rama de perejil chino fresco
-
25 g de pistaches pelados tostado
-
½ cdita de sal
-
30 g de vinagre de manzana
-
1 pieza betabel crudo, pelado y en láminas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
5 g
Calorieën
2150 kJ /
512 kcal
Vetten
49 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
RECETAS QUE ENAMORAN
9 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Ceviche de marlin
25 Min
Verduras blanqueadas
1 Std.
Guacamole
10 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 Min
Jocoque con pepino
5 Min
Tabule de quinoa
10 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Salsa de molcajete
10 Min