Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão
- 10 g salsa
- 30 g sobras de pão
- 55 g azeite
- 1550 g água
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa tipo tagliatelle
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 80 g cenoura
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 500 g coelho s/ ossos cortado em pedaços pequenos
- 80 g presunto
- 1 folha de louro
-
1
pé de rosmaninho
of 1 pé de alecrim - 1 malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 80 g queijo mascarpone
- 1 limão (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3560.6 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 2046.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de ervilhas com postas de pescada
40 min
Massa rica com vitela
50 min
Salmão à portuguesa
45 min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 godz. 15 min
Coelho com feijoca e arroz
1 godz. 10 min
Robalo com molho thai e arroz com ervilhas de quebrar
40 min
Coelho estufado com esparguete
9 godz.
Coelho à diplomata
50 min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Vitela guisada com massa
9h 20min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 min