Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 283 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de jitomate
30 min
Puré de camote
40 min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Risotto de calabacita
25 min
Untable de pepino y ricotta
10min
Tartas de parmesano con jamón y verduras frescas
20 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Pappardelle al limón
45 min
Salmón en costra con risotto de limón
45 min