Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 283 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Risotto con parmesano
30min
Crema de jitomate
30min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4 godz.
Risotto con calabaza y tocino
25min
Sopa de calabacitas
40min
Portobellos rellenos
35min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto de calabacita
25min
Risotto de alcachofa
25min
Salmón con risotto de hinojo
25min
Crema de chícharos y chardonnay
35min