Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de boniato
- 3 ramitas perejil fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de poro, cortado en trozos
- 2 diente de ajo
- 50 g de apio, cortado en trozos
- 75 g de hinojo, cortado en trozos
- 1 cdita semilla de hinojo
- 320 g de camote, en cubos de 2 cm
- 100 g de vino blanco seco
- 2 pizcas de curry en polvo
- 600 g de agua
- 1 cda caldo en pasta
- 1 cdita sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de camote, cortado en rebanadas finas con un pelador
- 1 cda aceite de oliva
- 1 pizca sal
-
200
g de crema ácida, reserve 1 cucharada para decorar.
of 200 g de crema (18% grasa)
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 4836.8 kJ / 1156 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 65.7 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 2986.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15 min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Sopa de papa al curry TM6 (Pelar)
35 min
Sopa italiana de papa
50 Min
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Lentejas rojas picantes y papas al vapor rellenas de champiñones con crema de jitomate.
55 min
Filete de pescado con costra de café
30 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Paté de ejotes
45 min
Sopa Húngara de hongos
30 min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Puré de papa y poro
40min