Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre, type rattes du Touquet
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2940 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35min
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Tajine de veau aux courges
2h 5min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min