Tajine de veau aux amandes

Tajine de veau aux amandes

3.7 86 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g d'épaule de veau coupée en cubes de 2 cm environ
  • 2 gousses d'ail
  • 150 g d'oignons coupés en morceaux
  • 70 g d'amandes décortiquées
  • 30 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour dorer
  • 10 g de graines de cumin
  • 60 g de miel liquide
  • 5 g de fond de veau en poudre
  • 320 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de pommes de terre type rattes du Touquet

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 52 g
Calorieën 2940 kJ / 700 kcal
Vetten 34 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...