Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre, type rattes du Touquet
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2940 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1 godz. 35 min
Curry de poulet du Mozambique
45 Min
Curry d'agneau
1 Std.
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 min
Biryani de poulet
55 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Korma d'agneau
13h 50min
Pastilla
2h 20 min
Biryani de dinde
8h 50min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min