Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 70 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de graines de cumin
- 60 g de miel liquide
- 5 g de fond de veau en poudre
- 320 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre, type rattes du Touquet
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2940 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Stifado de bœuf
1h 30min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Curry d'agneau
1h