Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 80 g trigo sarraceno
- Água q.b. p/ demolhar
- 1 - 2 dentes de alho
- 70 g cebola roxa
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 90 g cenoura cortada em quartos
- 1 talo de aipo cortado em quartos
- 50 g miolo de noz
- 1 c. sopa de coentros em pó
- 1 c. sopa de molho de soja natural
- 1 pitada de sal marinho
Recheio
- 3 cogumelos Portobello frescos laminados
- 2 c. sopa de molho de soja japonês, shoyu
- 3 c. sopa de azeite extra virgem
- 1 - 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 80 g pinhões
- 30 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 pitada de sal marinho
- 50 g espinafres baby
- 2 pés de manjericão fresco, só as folhas
- 100 g rúcula
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1244 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35min
Pataniscas de espinafres com tahini
25 Min
Tofu mexido
25 Min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45min
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Salada de espelta com tofu birmanês
9h 10min
Hambúrgueres vegetarianos
50 Min
Húmus de tomate e feijão-branco
5 Min
Wellington vegetariano
2h 15min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Assado de cenoura com amendoim
55 Min
Tofu à Lagareiro
13h