Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g lentilhas vermelhas secas inteiras
- 5 grãos de pimenta preta
- 900 g tomate maduro cortado pedaços
- 1 cebola cortada em pedaços
- 75 g concentrado de tomate
- 1 c. chá de vinagre de vinho branco
- 1 - 1 ½ c. chá de açúcar mascavado
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 750 g água
-
2
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Salsa picada q.b. p/ servir
- 1 pitada de sal marinho p/ servir
- 1 pitada de pimenta preta p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 554 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aveludado de lentilhas
40 Min
Creme de curgete e caju
8 Std. 20 Min
Sopa de tomate e beringela
35min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45min
Creme de lentilhas picante com seitan
35min
Creme de abacate e pepino
5 λεπτ.
Creme de abóbora e tomate
35min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Creme de curgete e kale
45min
Sopa de beringela e pimento
40 Min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40 Min
Creme de batata-doce e curgete
40 Min