Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 320 g água
- 20 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 10 g manjericão
- 150 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 150 g queijo ricota
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 150 g salsichas picantes cortadas em rodelas
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Achar de beringela
1 godz. 25 min
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45 Min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20min
Ovos en cazuela
1 godz.
Calzones de espinafres e alcachofra
2 Std.
Tarte de camarão e ervilhas
1 Std. 10 Min
Baguetes de queijo e bacon
55min
Arancini
1 Std. 20 Min
Tortilhas
1 godz.
Calzone de cogumelos e mozarela
1 Std. 40 Min
Donuts holes
2u. 5min
Bolas de Berlim
2h 40min