Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 320 g água
- 20 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 10 g manjericão
- 150 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 150 g queijo ricota
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 150 g salsichas picantes cortadas em rodelas
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorvete de melancia
30 Min
Piza Margarita
1hod. 45min
Bebinca
1 Std.
Ciabatta com azeitonas
1hod. 30min
Baguetes com alho e orégãos
1hod. 30min
Cheesecake soufflé
40 Min
Crepes de camarão e legumes
55min
Florentinos
1 Std. 10 Min
Técnica Pappardelle
30 Min
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Cocada da avó Dede
25 Min
Chiabata com presunto, alcachofra e mozarela
4ωρ.