Apparaten en accessoires
Cornos de gazela
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
30 unidades
Ingrediënten
Massa
-
farinha350 g
-
ovo1
-
manteiga120 g
-
água de flor de laranjeira60 g
Recheio
-
açúcar230 g
-
amêndoa s/ pele200 g
-
água de flor de laranjeira20 g
-
clara de ovo1
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
Água q.b. p/ pincelar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
5.6 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
596.9 kJ /
142.7 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby® na Rota das Descobertas
65 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Tukir de cabrito
Geen beoordelingen
Pastel de vento
3u.
Batido de morango
5min
Bolinhos de fruta a vapor
1u. 40min
Minicalzones fritos
1u.
Refresco de café
8u. 15min
Tarteletes doces de tomate
Geen beoordelingen
Risoto de vinho de Carcavelos
1u.
Vianinhas recheadas
50min
Cocktail rosa
5min
Almofadinhas de peru
40min
Bomba de chocolate branco e framboesas
3u. 45min