Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g morangos desidratados
- 50 g passas de uva
- 40 g alperces secos cortados em quartos
- 50 g cerejas cristalizadas cortadas em quartos
- 60 g rum
- 40 g amêndoa laminada
- ½ limão, só a casca
- 1 vagem de cardamomo, só as sementes
- 75 g açúcar amarelo
- 180 g leite
- 70 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ pincelar
- 1 ovo
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ c. chá de canela em pó
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1374.6 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 140.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate sem glúten
45 min
Bolo de vinho Moscatel
45 min
Mini empadas
1 godz. 15 min
Bolo mojito
45 min
Chutney de tomate verde
40min
Pisco sour de ananás
10 min
Bacalhau no pão gratinado
1 godz.
Blättertorte
2 godz.
Almofadinhas de bacalhau
1 godz. 45 min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72u.
Bolinhos de especiarias
45 min
Bolo gelado
1 godz. 30 min