Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g coentros
- 10 g gengibre
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de cominhos
- ½ c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de paprika picante (optioneel)
- 300 g batata-doce cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 15 g farinha
- 150 g leite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g milho cozido escorrido
Massa
- 550 g farinha tipo 65
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 60 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 4 ovos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Empada vegetariana
1 godz. 25 min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40min
Quiche de curgete e atum
1 Std. 10 Min
Quiche de couve-flor
1 godz.
Chamuças de batata e coentros
45 Min
Hambúrgueres vegetarianos
24h
Fritos de ervilha e hortelã
30 Min
Tarte de legumes
1 Std. 15 Min
Gratinado de legumes
1 godz.
Tartes de alho-francês e cenoura
1 Std. 15 Min
Tarte de couve-flor e queijo
50min
Quiche de espinafres com alho-francês
1 Std. 10 Min