Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga fria cortada em cubos pequenos
- 30 g banha
- 70 g natas
- ½ c. chá de sal
- ½ limão, só a raspa
- ½ c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
Recheio
- 15 folhas de manjericão
- 30 g azeite
- 50 g chalota
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g queijo-creme
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 Min
Croquetes de queijo e espinafres
30min
Empada vegetariana
1h 25min
Empanada multicolor
1h 15min
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45 Min
Falafel de milho
40 Min
Sushi enformado
3 Std. 45 Min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 Min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1h
Empadas de camarão
50 Min