Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga fria cortada em cubos pequenos
- 30 g banha
- 70 g natas
- ½ c. chá de sal
- ½ limão, só a raspa
- ½ c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
Recheio
- 15 folhas de manjericão
- 30 g azeite
- 50 g chalota
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g queijo-creme
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada -TM6
Geen beoordelingen
Minicalzones de espinafres e ricota
1h 20min
Chamuças de batata e coentros
45min
Chutney de beterraba e laranja
1h
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 min
Húmus de amêndoa
10 min
Polenta de abóbora
45min
Húmus de manjericão
20 Min
Pão enrolado com pesto
1h 40 min
Eggnog
25min
Húmus de beterraba
5 Min