Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga fria cortada em cubos pequenos
- 30 g banha
- 70 g natas
- ½ c. chá de sal
- ½ limão, só a raspa
- ½ c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
Recheio
- 15 folhas de manjericão
- 30 g azeite
- 50 g chalota
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g queijo-creme
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta de pepino e ricota
10min
Crepes com recheio de espargos
50 min
Chamuças com lentilhas e beringela
1u.
Salada com maionese de manjericão e lima
35 min
Tartes de alho-francês e cenoura
1u. 15min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1u.
Falafel de milho
40min
Miniquiches de alho-francês
1h 40min
Pastéis de massa tenra de alheira
35 min
Bolachas de noz, azeitona e parmesão
50 min
Almofadinhas de espinafres e queijo
40min
Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
50 min