Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga, q.b. p/ untar
- 300 g leite
- 20 g açúcar mascavado escuro
- 5 g sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g gérmen de trigo
- 200 g farinha de centeio
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g passas de uva
- Sementes de sésamo pretas q.b. p/ polvilhar
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e aveia
1h 30 min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Pão norueguês
55min
Pão de fruta
2h 55 min.
Pão de especiarias
45 min
Pão de cerveja
1h 15 min
Pão de iogurte
50 min
Pão de milho
1h 20min
Pão de nozes
1 godz. 55 min
Pão da terra
1h 35 min