Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio presunto e figo
- 100 g presunto
- 100 g queijo Roquefort
- 100 g queijo-creme
- 100 g natas
Recheio de maçã e salmão
- 80 g cebola roxa
- 100 g maçã Granny Smith
- 1 limão, só a raspa
- 50 g sumo de limão
- 150 g queijo-creme
Massa choux
- 120 g água
- 120 g leite
- 120 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 240 g farinha tipo 65
- 4 ovos batidos
- Sementes de sésamo brancas q.b. p/ polvilhar
Montagem
- 150 g figos cortados em pedaços pequenos
- 5 pés de tomilho-limão
- 100 g salmão fumado cortado em tiras
- 10 g aneto
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 882.2 kJ / 210.8 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 383.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo com frutos silvestres e natas
1h
Maionese
5p
Mini empadas
1h 15min
Bolo gelado
8 godz. 30 min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1h
Bolinhas de chourição
1h
Tarte Tatin de pera
1h 30min
Crepes de peixe
1h 55min
Folar de carnes
2h 20min
Folar de Valpaços
4h 20min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Açorda de alheira e grelos
35p