Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 50 g água
-
5
g fermento de padeiro fresco
of ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
Pão
- 230 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 30 g açúcar mascavado
- 1 c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ untar
- Sêmola q.b. p/ polvilhar
- 30 g manteiga
Recheio
- 5 g coco ralado
- 15 g açúcar amarelo
- 2 c. chá de canela em pó
- 50 g amêndoa torrada
- 50 g avelã torrada
- 100 g maçã Granny Smith cortada em pedaços
- 100 g ameixa seca s/ caroço partida em pedaços pequenos
Glacé
- 60 g mel
- 20 g sumo de limão
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Pão de centeio e noz
1 godz. 25 min
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Pão de cerveja
1 godz. 15 min
Pão de ervas aromáticas
1 Std. 40 Min
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Pão preto
2 Std.
Pães de centeio
2h 10 min
Pão com gérmen de trigo e passas
55 min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2 Std.
Bolo de abóbora, laranja e cardamomo
1 godz. 45 min
Pão da terra
1 godz. 35 min