Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mistura de frutos secos (nozes, amêndoas, pinhões e avelãs), mais q.b. p/ decorar
- 260 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 80 g vinho do Porto
- 150 g manteiga
- 150 g açúcar amarelo
-
20
g leite
of 20 g bebida de soja - 140 g geleia de marmelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 260 g farinha de trigo integral
- 530 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 5 - 8 cerejas cristalizadas
- 1 gema de ovo
- Açúcar q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão da terra
1h 35 min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Bolo de curgete e cacau
24h
Pão de espelta e trigo sarraceno
1j 55 menit
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Quebra-nozes
Geen beoordelingen
Massa-mãe em pó
24h
Pães de banana e centeio
1h 35 min
Pães de centeio
2h 10min
Crepes de farinha de milho com molho de laranja
30min