Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mistura de frutos secos (nozes, amêndoas, pinhões e avelãs), mais q.b. p/ decorar
- 260 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 80 g vinho do Porto
- 150 g manteiga
- 150 g açúcar amarelo
-
20
g leite
of 20 g bebida de soja - 140 g geleia de marmelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 260 g farinha de trigo integral
- 530 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 5 - 8 cerejas cristalizadas
- 1 gema de ovo
- Açúcar q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Queques salgados
45 min
Pão de centeio e noz
1h 25 min.
Palitos de grão
45 min
Pizza de inverno
8 godz.
Pão dos 3 ás sem glúten
1h
Bolo-rei
3h 15min
Bolo-rei conventual
3 Std.
Hambúrgueres de okara
50min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15min
Coroa de espelta
4 Std.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min