Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 350 g leite
- 20 g azeite
- 50 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
Recheio
- 400 g água
- 2 c. chá de sal
- 12 ovos
- 20 g salsa
- 20 g manjericão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 700 g espinafres descongelados bem espremidos
- ½ limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1856 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2h 50min
Piza com batata e alecrim
50 λεπτ.
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Bolo salgado com curgete
45min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1ωρ.
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 Min
Pãezinhos de canela
2 Std. 10 Min
Crumble de tomate
30 λεπτ.
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Tarte piza
40 Min
Ciabatta com azeitonas
1ωρ. 30 λεπτ.