Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 350 g leite
- 20 g azeite
- 50 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 1 clara de ovo
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
Recheio
- 400 g água
- 2 c. chá de sal
- 12 ovos
- 20 g salsa
- 20 g manjericão
- 10 g hortelã, só as folhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 700 g espinafres descongelados bem espremidos
- ½ limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1856 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pataniscas de grão-de-bico
15min
Pataniscas de espinafres com tahini
25min
Queques salgados
45min
Mini pizas de beringela
55min
Schnitzel de aipo com molho de iogurte
1hod.
Falafel de milho
40min
Tarte de cereja e amêndoa
55min
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
1u. 20min
Tarteletes de citrinos
2h
Pastéis de milho
20min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25 min
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
1hod.