Apparaten en accessoires
Cheesecake soufflé
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 doses
Ingrediënten
Bolo
-
queijo ricota200 g
-
leite condensado magro390 g
-
gemas de ovo5
-
claras de ovo5
-
sumo de lima20 g
-
raspa de lima1 c. chá de
Cobertura
-
casca de lima1 tira de
-
açúcar120 g
-
sumo de lima (3 unid. aprox.)50 g
-
manteiga70 g
-
ovos3
-
Framboesas q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
178 mg
Eiwitten
15.6 g
Calorieën
2128 kJ /
508.6 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
14.1 g
Koolhydraten
58.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Janeiro 2019
30 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Fondant de caramelo
30min
Clafoutis de mirtilos
55min
Marquise de chocolate com molho de laranja
6u. 25min
Tarte grega
40min
Dip cheesecake
30min
Bolo de cranberries e pistácios
1u.
Quadrados de tangerina
35min
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45min
Bolo de maracujá
1u. 15min
Leite-creme frito
4u. 30min
Cheesecake no forno
1u.
Pudim abade de Priscos
2u. 15min