Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g água fria
- 350 g farinha tipo 65
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
Recheio e acabamento
-
50
g queijo Emmental
of 50 g queijo Gruyère - Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
- 50 g noz triturada grosseiramente
- Água q.b. p/ vapor
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de azeitona
3 Std.
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Empada de Páscoa
5h 20min
Gelado de pudim de baunilha
8 godz. 5 min
Bijoux de espelta
14 godz. 30 min
Pão pardo torcido
16sa
Pão Venezia
17h 10 min
Pizas de batata-doce e legumes assados
Geen beoordelingen
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5min
Sorvete de manga
8 Std.
Milhos
50 Min
Pudim de tapioca
1 Std. 30 Min