Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pernil de porco fumado (650 g aprox.)
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g vinho branco
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g salsa
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g chalota
- 50 g vinagre
- 1 baguete torrada cortada em fatias p/ servir
- Mostarda à antiga q.b. p/ servir
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1707.8 kJ / 408.2 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 324.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leite-creme conventual
15 Min
Pudim de maracujá
2 godz. 5 min
Leite creme fino
15 Min
Panacota de maracujá
5 Std. 10 Min
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11 Std. 40 Min
Pudim de queijo de São Jorge
1小时 25 分钟
Bolo de maracujá
1 Std. 15 Min
Gratinado de aipo com cherne
45 min
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Geen beoordelingen
Batatas duchesse
1h 20 min.
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40 Min
Abacate recheado com camarão e sapateira
5min