甜豆雞肉蒸餃

甜豆雞肉蒸餃

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 30min
16 個

Ingrediënten

蒸餃皮
  • 75 克
  • 地瓜 去皮,切塊(約2公分)
    25 克
  • 中筋麵粉
    85 克
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉 少許
雞肉餡
  • 10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    60 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    200 克
  • 新鮮甜豌豆 切小段(約0.5公分)
    60 克
  • 香油
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
甜豆雞肉蒸餃
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 個

Eiwitten 5 g
Calorieën 211.1 kJ / 50.5 kcal
Vetten 1.2 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 5.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...