Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di salmone fresco (200 g cad.), senza pelle e deliscati
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 12 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 25 g di salsa di soia
- 1 cucchiaio di salsa di ostriche
- 1 cucchiaio di salsa di pesce
- 25 g di olio di sesamo tostato + q.b.
- 50 g di miele millefiori
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso selvaggio, precedentemente sciacquato
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3064 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Salmone teriyaki
50 Min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 min
Tartare al salmone
1h
Pork larb
20 min
Pulao di gamberi
50 Min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50 Min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 min