Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
- 20 g di sale grosso
- 200 g di cetrioli, pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di scalogno
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 Std. 10 Min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Salmone teriyaki
50 Min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50 Min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 Min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Gamberi in salsa cocktail
10min