Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 col china (aprox. 1000 g)
- 8 cucharaditas de sal (aprox. 80 g)
Relleno
- 200 g de rábano daikon cortado en juliana
- 1 zanahoria cortada en juliana (aprox. 70 g)
- 100 g de pimiento rojo cortado en juliana
- 15 - 20 tallos de cebollino en trozos de 2-3 cm
- 2 castañas crudas enteras peladas cortadas en juliana
- 3 dátiles sin hueso rojos (azufaifos) en juliana (optioneel)
-
1
cucharadita de chile seco desmenuzado
of 2 pellizcos de ito togarashi en filamentos (silgochu) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de piñones crudos
Salsa
- 100 g de cebolla
- 4 dientes de ajo
- 15 g de jengibre fresco
-
1
pera conferencia pelada, descorazonada en trozos
of ½ pera coreana - ½ manzana pelada descorazonada, en trozos
- 400 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada agridulce de tomate
30min
Clafoutis de cítricos con semillas de amapola
35min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 Min
Empanadas libanesas de espinacas (Fatayers) - Líbano
2h 15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Zatar - Oriente Próximo
5min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Risotto de cebada perlada
1h
Berenjenas con salsa de miso
1h
Kimchi de verduras
48h
Chile vegetariano
1h 5min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25min